Pensioen Control Support (PCS) voor accountants

Ondersteuning voor accountants

Met Pensioen Control Support (PCS) bieden wij u als accountant de kennis rondom pensioen die u nodig heeft om 

uw relaties ook op dit gebied te kunnen ondersteunen. Het PCS Pensioennetwerk stelt accountants in staat om 

ook op het gebied van pensioen altijd de juiste expertise beschikbaar te hebben.

Pensioen Control Support (PCS) voor accountants

De voordelen van PCS Pensioennetwerk voor u:

  • Twee kennissessies (4 PE-punten voor o.a. NBA en RB) 
  • Telefonische helpdesk 
  • Pensioenscan 
  • Vaktechnische ondersteuning 
  • Nieuwsbrieven

Ter introductie aanmelden voor een PCS Pensioennetwerksessie

Ontdek het in de praktijk

Ter introductie kunt u eenmalig een PCS Pensioennetwerk bijwonen. In april organiseren wij deze PCS Pensioennetwerk kennissessies (2 PE-punten) op diverse locaties in Nederland. Voor slechts € 75,- (excl. btw) kunt u zich ter introductie aanmelden voor een sessie bij u in de buurt. Deze investering wordt bij aansluiting bij het PCS Pensioennetwerk verrekend. Het onderwerp voor de kennissessies in het voorjaar 2018 zijn streefregelingen en er zijn nog diverse data beschikbaar. Begeleid uw cliënt optimaal en zorg dat u op de hoogte bent van de actualiteit!

Kennismaken met PCS Pensioennetwerk?

Meld u direct aan voor een introductie PCS kennissessie

Pensioen Control Support (PCS)

Altijd de juiste support achter de hand

Wij bieden u de support en kennis rondom pensioen die u nodig heeft om uw relaties ook op pensioengebied te kunnen ondersteunen. PCS Pensioennetwerk is een samenwerking tussen Nederlands Pensioenbureau Legal en een gerenommeerd advocatenkantoor in uw regio. Het stelt accountants in staat om ook op het gebied van pensioen altijd de juiste expertise beschikbaar te hebben. Daarmee voegt u meerwaarde toe in het kader van risicomanagement, bent u verzekerd van deskundige ondersteuning en ontstaat er ook een verdienmodel voor u.


Hier kunt u een aantal voorbeelden lezen over hoe werknemers onverwachte claims indienden bij hun (oud) werkgever. 


Het PCS Pensioennetwerk

PCS Pensioennetwerk bestaat jaarlijks uit twee kennissessies over pensioen en daaraan gerelateerde arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen; samen goed voor 4 PE-punten. Tevens inbegrepen is de telefonische helpdesk, bemand door een juridisch opgeleide pensioenconsultant bij u in de buurt. Om u te ondersteunen in uw taak om preventief te handelen, bevat deelname aan PCS Pensioennetwerk ook een intake en adviesgesprek over de pensioenscan. Samen met een speciaal opgeleide consultant kijkt u daarbij naar de mogelijkheden meer juridisch te handelen en dit om te zetten in overeenkomsten. Daarnaast heeft u de beschikking over vaktechnische ondersteuning met een basispakket modellen en ontvangt u regelmatig informatieve nieuwsbrieven. Graag alle informatie op een rij? Download onze brochure hier.


Investeren in PCS Pensioennetwerk

Uw investering in deelname aan PCS Pensioennetwerk bedraagt € 449,- (excl. btw) per deelnemer voor een heel jaar deelname.

Voor een éénmalige, vrijblijvende kennismaking via het bijwonen van een PCS Pensioennetwerk kennissessie, betaalt u ter introductie € 75,- (excl. btw)*.

*deze investering wordt bij aansluiting bij het PCS Pensioennetwerk verrekend. 


Liever een ander pakket?

Pensioenbalie voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Pensioenbalie

Geschikt voor advocaten

Ondersteuning voor pensioenadviseurs

Consultancy

Geschikt voor werkgevers en ondernemingsraden