Pensioen Control Interactief (PCI)

Ondersteuning voor pensioenadviseurs

Als u op dagelijkse basis met pensioenadvisering bezig bent, heeft u een sparring partner nodig die op die intensiteit aansluit. Als deelnemer aan ons netwerk Pensioen Control Interactief (PCI) bent u voortdurend op de hoogte en blijft uw kennis op hoog niveau.

Ondersteuning voor pensioenadviseurs

De voordelen van PCI voor u:

  • Adviessjablonen
  • Updatedagen
  • Nieuwsbrief
  • Helpdesk
  • Reken- en advieslaan
  • Consultancy op locatie
Ter introductie aanmelden voor een PCI updatedag

Ontdek het in de praktijk

Ter introductie kunt u eenmalig een PCI updatedag bijwonen. Na uw aanvraag wordt de eerstvolgende datum van een PCI updatedag toegewezen. De investering van de introductie sessie wordt bij aansluiting bij het PCI netwerk verrekend. 

Kennismaken met PCI?

Vraag direct een introductie updatedag aan via contact

Pensioen Control Interactief

Het belang van gedegen advies

U kunt uw klanten nog zorgvuldiger bedienen, u bouwt meer zekerheden in. Zorg dat u altijd up-to-date bent met de PCI updatedagen en pensioenexperts op afroep. 


Het PCI pakket

Pensioen Control Interactief (PCI) bestaat jaarlijks uit updatedagen met de laatste actuele ontwikkelingen, jurisprudentie, en aankondigingen van wat nog komen gaat. Tevens inbegrepen is de telefonische helpdesk, bemand door een juridisch opgeleide pensioenconsultant bij u in de buurt. Om u te ondersteunen in uw taak, bevat deelname aan PCI ook ondersteuning op locatie over een onderwerp naar keuze zoals een dossier audit of meedenken op een actueel dossier. Daarnaast heeft u de beschikking over vaktechnische ondersteuning met een basispakket advies sjablonen en ontvangt u regelmatig informatieve nieuwsbrieven. Liever een ander pakket?

Ondersteuning voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht advocaten

Pensioenbalie

Geschikt voor advocaten

Ondersteuning voor accountants

Pensioen Control Support (PCS)

Geschikt voor accountants