Wij bieden ondersteuning op maat voor advocaten, accountants en pensioenadviseurs

Ondersteuning

Advies en ondersteuning, rechtstreeks van dé pensioenkenners van Nederland, voor iedere professional 

die met pensioenen te maken heeft of te maken krijgt bieden wij pakketten op maat aan. 

Pensioenbalie biedt arbeidsrecht en ondernemingsrecht advocaten alles op het gebied van pensioen

Advocaten

Met Pensioenbalie arbeids- en ondernemingsrecht bieden wij u de support en kennis rondom pensioen die u nodig heeft om uw relaties ook op dit gebied te kunnen ondersteunen. Daarmee dient u uw cliënt optimaal, voegt u meerwaarde toe en ontstaat er declarabiliteit. 

Pensioen Control Support (PCS) voor accountants

Accountants

Met Pensioen Control Support (PCS) bieden wij u als accountant de kennis rondom pensioen die u nodig heeft om uw relaties ook op dit gebied te kunnen ondersteunen. Het stelt accountants in staat om ook op het gebied van pensioen altijd de juiste expertise beschikbaar te hebben.

Pensioen Control Interactief (PCI) voor pensioenadviseurs

Pensioenadviseurs

Als u op dagelijkse basis met pensioenadvisering bezig bent, heeft u een sparring partner nodig die op die intensiteit aansluit. Als deelnemer aan ons netwerk Pensioen Control Interactief (PCI) bent u voortdurend op de hoogte en blijft uw kennis op hoog niveau.

Wat anderen over ons zeggen

Juiste kwaliteit in huis

"Ze mogen op de website wel iets meer nadruk leggen op de grote kwaliteit die ze in huis hebben."


Zinvol voor de praktijk

“Ik ben al heel lang beroepshalve met pensioenen bezig. Desondanks zaten er in deze opleiding nog de nodige eye-openers. Absoluut zinvol voor de praktijk”Enorme eye opener

                   "Dit heeft niets meer met Wft te maken, enorme eye opener"                    Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Advies en ondersteuning door pensioenexperts


Voortdurend up-to-date

De geruststellende gedachte dat u samen met NPB altijd alles over pensioen weet: compleet én op tijd. Goed voorbereid tot in het kleinste detail, voortdurend up-to-date als het gaat over wetten, regels, uitzonderingen, bijzondere situaties, risico's en opties. Steeds de beschikking over handzame brochures, nieuws, praktische hulpmiddelen als adviessjablonen en checklists. Inclusief een eigen contactpersoon bij NPB achter de hand, als onmisbare helpdesk voor de ingewikkeldere vragen. Dankzij de specialisten van Nederlands Pensioenbureau blijf je bij.


Overleg opent deuren

Gebeurt er iets in de pensioenbranche, dan is NPB er bij: politiek, juridisch, besluiten-met-gevolgen en koerswijzigingen bij alle betrokken instanties zoals Verbond van Verzekeraars, Autoriteit Financiële Markten AFM, de beroepsorganisaties van accountants en belastingadviseurs NBA en RB. Wij zitten aan tafel; we houden u op de hoogte.


Partners van Nederlands Pensioenbureau

NBA


Registers Belasting adviseurs


CEDEO erkend


CEDEO erkend


Kennismaken met de kennispartner in de pensioenbranche?

Wij helpen de adviseur aan het juiste advies